Vaše osobní údaje jsou u nás v bezpečí

Ahoj, já jsem Jana Mráčková, a protože jsi zavítal/a na web Papirovestesti.cz nebo Liveinspirit a možná i využíváš jejich produktů a služeb, svěřuješ mi tím své údaje a já jsem ze zákona správcem tvých osobních dat, tzn. že určuji, jak budou osobní údaje zpracovávány a za jakým účelem, po jak dlouhou dobu a vybírám případné další zpracovatele, kteří mi se zpracováním budou pomáhat. 

Registrační číslo na Úřadě pro ochranu osobních údajů: 00070438. 

Přečti si proto, jak je chráním a jaká práva máte v souvislosti ze zákonem i s GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů). Děkuji za tvou důvěru!

Můj pohled na GDPR?

Osobně toho nebudu dělat zas tak o tolik více, než jsem dělala doposud – budu dál technologicky chránit data, poctivě sbírat kontakty jen od těch z vás, kdo projeví zájem (a mazat ty, kteří zájem už nemají), hlavně budu vytvářet s vámi dobré a transparentní vztahy. Copak by se to mělo dělat jinak? 🙂

GDPR dává fajn práva lidem (ale zároveň jim jaksi ukrajuje z jejich vlastní zodpovědnosti za to, komu a jak svěřují své údaje). Jako vše, i tohle má své stinné stránky, závistivým práskačům umožňuje nahlašovat “nedostatky”, frustrovaným úředníkům dávat nesmyslné pokuty. Jako se vším – GDPR je tím, co z něj uděláme 🙂

Jak mě můžeš kontaktovat ohledně svých dat?

Zákaznická podpora funguje na mailu info@papirovestesti.cz nebo mi můžeš zavolat na 731 415 596.

Rozsah osobních údajů a účel zpracování

Zpracováváme osobní údaje, které nám svěříte sami, a to z následujících důvodů (pro naplnění těchto účelů):

Organizace online kurzů, poskytování služeb, plnění smlouvy
Vaši e-mailovou adresu nezbytně potřebujeme k zajištění organizace našich online kurzů, jejichž značná část probíhá přes mail (stejně tak telefonní číslo pro posílání sms v rámci kurzu). Potřebujeme mailovku také k poskytnutí přístupu k našim elektronickým produktům a službám. Pokud si objednáte některý z našich elektronických produktů a služeb, potřebujeme rovněž vaši  e-mailovou adresu k účelu plnění smlouvy, abychom vám mohli vytvořit přístupy do členské sekce. Při objednávce fyzického produktu, potřebujeme také adresu, kam balíček zaslat, a emailovou adresu a telefon pro účely dodání balíčku.

Vedení účetnictví
Pokud si objednáte některý produkt či službu z naší nabídky, potřebujeme vaše osobní údaje (fakturační údaje), abychom vyhověli zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů.

Přímý marketing skrz e-mail
Vaše osobní údaje (e-mail a jméno), pohlaví, jaké stránky na našem webu navštívíte a na co klikáte v e-mailu, a kdy e-maily nejčastěji otevíráte, využíváme za účelem přímého marketingu – zasílání a zobrazování obchodních sdělení.

Pokud si objednáte některý z našich online kurzů, PDF a jiných souborů, MP3 či video tréninků (ať placených nebo zdarma), vnímáme oprávněný zájem posílat vám newslettery s danou tematikou. Budeme to dělat maximálně po dobu 5 let od přihlášení nebo od posledního projeveného oprávněného zájmu.

Pokud zakoupíte některý z našich produktů či služeb, jako váženému zákazníkovi vám budeme zasílat newsletters s tématikou na základě oprávněného zájmu správce zasílat po dobu 5 let.

V obou případech se můžete ze zasílání newsletterů kdykoliv odhlásit tlačítkem”odhlásit se”  v patičce každého našeho e-mailu. 

Přímý marketing skrz Facebook reklamu
Pokud navštívíte náš web, vnímáme oprávněný zájem prostřednictvím souborů cookies sledovat, jaké stránky na našem webu navštívíte a následně využít toto info pro remarketing a lepší cílení reklamy na Facebooku, a to po dobu maximálně 1 roku od vaší návštěvy našeho webu. Viz část o cookies výše.

Přímý marketing skrz FB messenger
Pokud kontaktujete naši FB stránku skrze Messenger, požádáme vás o souhlas se zasíláním zpráviček s tématikou  webu. Pouze na základě uděleného souhlasu vám budeme zasílat tyto zprávičky po dobu maximálně 5 let od udělení souhlasu. Od zasílání zpráv se můžete kdykoliv odhlásit, stačí pokud na jakoukoliv zprávičku odepíšete slovo “konec” a další vám na Messenger od nás chodit nebudou.

Pokročilý marketing na základě souhlasu 
Pouze na základě vašeho souhlasu vám můžeme zasílat také inspirující nabídky třetích osob nebo využít e-mailovou adresu např. pro remarketing a cílení reklamy na Facebooku. Ten lze samozřejmě kdykoli odvolat prostřednictvím našich kontaktních údajů.

Vaše osobní údaje si ponecháváme po dobu běhu promlčecích lhůt, pokud zákon nestanoví delší dobu k jejich uchování.

Předávání osobních údajů 3. stranám?

K vašim osobním údajům mají přístup naši zaměstnanci a spolupracovníci, kteří jsou vázáni mlčenlivostí a proškoleni v oblasti bezpečnosti zpracování osobních údajů. 

Většinu zpracovatelských operací zvládáme sami a nepotřebujeme k nim 3. strany. 

Pro zajištění některých konkrétních zpracovatelských operací, které nedokážeme zajistit vlastními silami, využíváme služeb a aplikací zpracovatelů, kteří se na dané zpracování specializují a jsou v souladu s GDPR.

Jsou to poskytovatelé následujících platforem a služeb:

  • Poskytovatel hostingu a serverových služeb (kde je web uložen):  RCsoft sro
  • Poskytovatel emailu: RCsoft sro, Gmail
  • Analytické nástroje návštěvnosti webu: Google Analytics (Google Inc.)
  • Marketing a zákaznická podpora: 
    • SmartEmailing (SmartSelling a.s.) – nástroj pro rozesílku emailů
    • Facebook pixel (Facebook Ireland Ltd)
  • Fakturace a účetnictví: GoPay (platba kartou), WP plugin PDF Invoices (vystavování faktur)
  • Doručovatelé fyzického zboží: Zásilkovna, Česká pošta, DPD, Slovenská pošta, Slovenský kurýr
  • Pro účely realizace členské sekce a správy profilů členů: plugin Ultimate Member

Je možné, že se v budoucnu rozhodneme využít další aplikace či zpracovatele, pro usnadnění a zkvalitnění zpracování. Slibujeme vám však, že v takovém případě budeme na zpracovatele klást při výběru minimálně stejné nároky na zabezpečení a kvalitu zpracování jako na sebe.


Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

SmartSelling a.s., Netroufalky 797/5, 625 00 Brno, Česká republika, DIČ: CZ29210372

Facebook Ireland Ltd, 4 Grand canal square, Dublin 2, Irsko, VAT IE9692928F

 

 


Ochrana osobních dat

Zabezpečení a ochrana osobních údajů?

Chráníme osobní údaje v maximální možné míře pomocí moderních technologií, které odpovídají stupni technického rozvoje. Chráníme je, jako kdyby byly naše vlastní. Přijali jsme a udržujeme veškerá možná (aktuálně známá) technická a organizační opatření, která zamezují zásahu nepovolaných osob, zneužití, poškození nebo zničení vašich osobních údajů.

Vaše práva v souvislosti ochranou osobních údajů?

V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, prosím, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu: info@papirovestesti.cz.

Máte právo na informace, které je plněno již touto informační stránku se zásadami zpracování osobních údajů.

Díky právu na přístup nás můžete kdykoli vyzvat a my vám doložíme ve lhůtě 30 dní, jaké vaše osobní údaje zpracováváme a proč.

Pokud se u vás něco změní nebo shledáte své osobní údaje neaktuální nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnu osobních údajů.

Právo na omezení zpracování můžete využít, pokud se domníváte, že zpracováváme vaše nepřesné údaje, domníváte se, že provádíme zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje smazat nebo pokud vznesete námitku proti zpracování. Omezit můžete rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování. (Např. odhlášením z newsletteru omezujete účel zpracování pro zasílání obchodních sdělení.)

Právo na přenositelnost
Pokud byste chtěli své osobní údaje vzít a přenést k někomu jinému, budeme postupovat stejně jako při využití práva na přístup – jen s tím rozdílem, že vám informace dodáme ve strojově čitelné podobě. Tady potřebujeme alespoň 30 dní.

Právo na výmaz (být zapomenut)
Vaším dalším právem je právo na výmaz (být zapomenut). Nechceme na vás zapomenout, ale pokud si to budete přát, máte na to právo. V takovém případě vymažeme veškeré vaše osobní údaje ze systému i ze systému všech dílčích zpracovatelů a záloh. Na zajištění práva na výmaz potřebujeme 30 dní.

V některých případech jsme vázáni zákonnou povinností, a např. musíme evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažeme všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu vás budeme informovat na e-mail.

Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů
Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházíme v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budeme moc rádi, pokud nejprve budete o tomto podezření informovat nás, abychom s tím mohli něco udělat a případné pochybení napravit. I mistr tesař se někdy utne. Upozornitelů si vážíme!

Odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení
E-maily s inspirací, články či produkty a službami vám zasíláme jste-li náš zákazník na základě našeho oprávněného zájmu. Odhlásit se můžete prostřednictvím odhlašovacího odkazu v každém e-mailu.

 

Osobní údaje budou zpracovávány po zákonnou lhůtu v elektronické podobě automatizovaným způsobem.

Osobní údaje, které jsou získávány během návštěvy našich webových stránek, zpracovávám v souladu se zákonem č. 101/2000 sb., o ochraně osobních údajů – blíže čl. 10 OP a s nařízením GDPR. 

Dovoluji si vás ujistit, že zachovávám mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení vašich osobních údajů. Tato mlčenlivost přitom trvá i po skončení smluvního vztahu s námi. Bez vašeho souhlasu nebudou vaše osobní údaje vydány žádné jiné třetí straně.

Zásady používání souborů cookie

Tento web využívá cookies

Některá cookie jsou nezbytná k fungování webu, jiná použijete vy sami, aby si zapamatovaly váš login a heslo. Dalších cookies využíváme, abychom mohli sledovat statistiky a preference návštěvníků a podle toho zkvalitňovat obsah, případně cílit reklamu.

Cookies jsou malé “soubory”, které se uloží na tvůj pevný disk. To vede k usnadnění navigace a zajištění vysoké míry uživatelského komfortu webové stránky. 

Když navštívíte naše webové stránky, zaznamenají naše webové servery a statistiky standardním způsobem IP adresu, která vám byla přidělená poskytovatelem internetových služeb, webovou stránku, z které nás navštívíte, webové stránky, které u nás navštívíte, a také datum a délku návštěvy.

Dále soubory cookie třetích stran umožňují poskytovat speciální funkce, jako je například reklama, interaktivní obsah, nebo analytika. Třetí strany, které nastavují tyto cookies, mohou následně rozpoznat váš počítač nebo zařízení jak při návštěvě dotyčné webové stránky, mobilní aplikace nebo platformy, ale i při návštěvách některých jiných webových stránek nebo mobilních aplikací.

Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věříme, že díky tomu vám můžeme nabídnout ještě lepší služby.

Pokud navštívíte náš web a máte zpracování cookies povoleno ve svém prohlížeči, vnímáme oprávněný zájem prostřednictvím souborů cookies sledovat, jaké stránky na našem webu navštívíte a následně na základě toho zlepšit cílení a relevanci našich Facebookových reklam, a to po dobu maximálně 1 roku od vaší poslední návštěvy webu. Pokud si nepřejete naše reklamy na Facebooku vidět, můžete zobrazování našich reklam zrušit přímo na Facebooku, popř. vypnout cookies v prohlížeči (přesný postup jak soubory cookies odmítnout naleznete v nápovědě svého prohlížeče).

Používání souborů cookie lze nastavit pomocí Vašeho internetového prohlížeče. Většina prohlížečů soubory cookie automaticky přijímá již ve výchozím nastavení. Soubory cookie lze pomocí nastavení Vašeho webového prohlížeče zcela zakázat nebo povolit užívání jen některých souborů cookie.


Toto zaznamenávání cookies si můžete vypnout ve svém prohlížeči. Informace shromážděné pomocí cookies nám neumožňují identifikovat vaše jméno, kontaktní údaje nebo jiné osobní identifikační údaje, pokud se nám je nerozhodnete sami poskytnout.


Koho využíváme pro zpracování cookies?

Služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí.

Služby Facebook Pixel, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Facebook Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí.

— Zásady platné od 25. května 2018

Napiš nám

Ahoj, s čím ti můžu pomoc? Napiš mi a já odepíšu hned, jak budu moct. Jana

0

Start typing and press Enter to search